Completam seria Google Answers cu:

cum intalezi quickpwn 3g – QuickPwn este un utilitar de PC/Mac si nu necesita instalare, este suficienta rularea executabilului descarcat pentru ca aplicatia sa porneasca (atunci cand ruleaza pe Windows, necesita .NET Framework 2 sau mai nou). Tutoriale de utilizare ale utilitarului gasesti aici.

cum faci sa se vada toata memoria iphone – Instalezi aplicatia SBSettings din Cydia. Atunci cand o vei rula, iti va afisa spatiul maxim si cel disponibil pe fiecare partitie.

programe iphone – Termenul familiar este “aplicatii” si pot fi instalate fie prin AppStore fie prin Cydia si Installer (in cazul in care ai facut Jailbreak)

iphone help desk – ai ajuns unde trebuie:)

jocuri iphone crakuite download – Sunt complet ilegale si putini risca sa le posteze pe orice site. In general sunt impartite in comunitati restranse (in general). Participa la concurs si vom mai discuta;)

cum sa folosesti cydia – Te conectezi la internet (preferabil wireless), deschizi Cydia si navighezi prin aplicatiile listate acolo pe categorii. Cand gasesti ceva care te incanta, apesi install iar aplicatia se va instala pe iPhone automat.

cum filmez cu iphone – Iti recomand aplicati Cycorder (disponibila in Cydia) … da, necesita Jailbreak.

Daca nu ai gasit inca raspunsul sau mai rau te-am incurcat, citeste sectiunea Termeni si adreseaza o intrebare.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Razvan Rosca

Fondator Gadget.ro. Scrie atunci când timpul îi permite. Axat pe partea de productivitate.