Opinie

Ştiu că nu avem autostrăzi prea multe, însă ceva este în aer în ultimele zile, ceva de la ăl mic şi rău. Parcă am uitat regulile de circulaţie.

Mai ţineţi minte filmuleţul de săptămâna trecută când mai mulţi şoferi au fost filmaţi mergând pe contrasens pe Autostrada Soarelui ? Vi-l prezint eu din nou:

Acum avem un alt caz. Un român a fost amendat de poliţia maghiară după ce a fost prins conducând pe contrasens pe autostrada M1, în jurul kilometrului 73. Întrebat ce căuta acolo, românaşul nostru a afirmat că şi-a uitat o rudă la o benzinărie şi se întorcea după ea.

Eu nu aş condamna pe nimeni, sincer. Ăsta ne este nivelul. Nu cred că este nicio diferenţă între acest tip de şofer şi acela care pune avariile în faţa farmaciei, pe mijlocul străzii, că deh, acolo avea el treabă.

Categorii: opinie
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.