Telefoane Mobile

Unul dintre primele telefoane cu noul sistem de operare al RIM va fi BlackBerry Z10 care în ultimele săptămâni a ținut capul de afiș pe site-urile de tehnologie. Mare parte din specificațiile telefonului și designul ales de compania canadiană au ieșit la iveală.

BlackBerry Z10 ar dispune de un display de 4.2 inch cu rezoluție 1280×768 pixeli, procesor dual-core la 1.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB. S-ar adăuga 3G cu viteze de download de până la 21 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, NFC, bluetooth 4.0, microUSB.

Camera foto aduce un senzor de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p și cameră frontală de 2 Megapixeli ce știe HD cu 30 fps, baterie de 1800 mAh.

Așteptăm detaliile oficiale spre a confirma / infirma cât și informații legate de preț și disponibilitatea pe plan local.

BlackBerry-Z10-2

BlackBerry-Z10-1

Via: GSMarena.com / Credit foto

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.