Vodafone a ieșit în evidență de-a lungul timpului prin promoții interesante. Mă gândesc spre exemplu la Huawei Mate 20 Pro despre care am scris la început de 2019. De aici și așteptările ridicate pentru cee ce vor aduce în sesiunea curentă a Black Friday. 

Au ales câteva tag-uri interesante, iar cel ce mi-a atras atenția este #BlackFridayIncredibil 

De aici și întrebarea din titlu. 

O să vin cu răspunsul personal: Samsung GALAXY S10e, că tot am scris despre el de curând și au trecut luni bun de la debut, este în interesul Samsung și al Vodafone să revitalizeze vânzările printr-un preț atractiv. Bănuiesc că printre preferatele voastre se vor regăsi iPhone 11 Pro, Samsung GALAXY Note 10, Samsung GALAXY S10 Plus, Huawei P30 Pro etc. 

Black Friday 2019 la Vodafone se desfășoară pe 14 și 15 noiembrie, iar pe Vodafone.ro vă puteți abona spre a primi informații când începe campania, direct pe mail. Am înțeles că vor fi trei valuri de oferte în data de 15 noiembrie. UPC și Vodafone sunt acum în aceeași companie, de aici și așteptarea în a găsi oferte care să combine telefonia mobilă, internetul fix și cablu TV. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.