gAuto

Ford a publicat recent prețurile pentru cel de-al doilea SUV produs la Craiova. Puma are un preț listă ce pleacă de la 20.250 de Euro cu TVA pentru nivelul de echipare de bază – Titanium, cu motorizarea pe benzină 1.0 EcoBoost 125 CP cu transmisie manuală cu 6 trepte.

Lista completă de prețuri pentru Ford Puma:

Preturi Ford Puma

Click pe imagine pentru mărire

Există însă o ofertă specială de lansare, ce taie din prețul de bază nu mai puțin de 3.750 de Euro și astfel cel mai ieftin Ford Puma costă 16.500 de Euro cu TVA. În această sumă sunt prinse dotări precum scaune față cu masaj lombar, încărcare wireless pentru telefon, senzori de parcare spate, jante de aliaj pe 17 inch, pilot automat cu limitator de viteză, sistem de navigație, oglinzi pliabile electric, faruri cu LED, sistem de asistență la păstrarea benzii de rulare, sistem de avertizare la părăsirea benzii de rulare și sistem de asistență pre-coliziune cu frânare post-impact:

Oferta lansare Ford Puma

Ford Puma poate fi comandat inclusiv cu o soluție avansată de propulsie electrică de tip mild hybrid la 48 de volți, denumită EcoBoost Hybrid, fiind astfel primul vehicul hibrid ce este fabricat la noi în țară.

Motorizarea diesel EcoBlue de 1.5 l cu 120 CP va fi disponibilă spre vânzare din luna mai 2020, în timp ce echiparea ST Line se va alătura celor deja disponibile – Titanium, Titanium X și ST Line X, din luna februarie a anului viitor.

Toate prețurile, cu dotările de serie și opționale, precum și specificațiile motorizărilor disponibile momentan, pot fi consultate în fișierul PDF disponibil aici.

Categorii: arhivagauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.