Smartphone

Sunt mai multe telefoane mobile ieftine ce nu necesită avans în sistemul de rate al RCS-RDS, toate cu conectivitate 4G și Android în rol de sistem de operare. 

Lista este formată din următoarele telefoane mobile:

Observați că începem cu E-BODA G400m de la 199 lei și ajungem până la modele ce bat la granița mid-range: Samsung GALAXY J5 2017 și Allview X4 Soul Infinity Z. Ratele sunt prin ING, pe 24 luni. După întreaga perioadă este acoperit prețul terminalului.

Sistemul de rate merge a fi luat în calcul la încheierea unui abonament din portofoliul Digi Mobil. Dacă ar fi să aleg trei telefoane mobile pe care să le recomand de acolo m-aș opri la:

  1. Samsung GALAXY J5 2017;
  2. Allview X4 Soul Infinity Z (noi l-am testat pe X4 Soul Infinity N);
  3. Huawei P9 Lite Mini (cred că a devenit un best-buy în țara noastră, mai ales prin prisma prețului. Este și unul dintre puținele telefoane mobile ale companiei chineze ce mizează pe hardware Qualcomm).

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.