Brands

Samsung Italia a confirmat că o parte dintre telefoanele şi tabletele companiei vor primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich. LG a declarat că modelul LG Optimus 2X nu va primi Ice Cream şi în cel mai bun caz va ajunge la 2.3 Gingerbread. Revenin la Samsung, modele de mai jos vor primi cea mai nouă versiune a sistemului de operare mobil dezvoltat de Google:

Samsung Galaxy S II;

– Samsung Galaxy Note;

Samsung Galaxy Tab 10.1;

– Samsung Galaxy Tab 8.9;

– Samsung Galaxy Tab 7.7;

– Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus.

Îl va mai primi cu siguranţă şi Nexus S. Va fi interesant dacă vor face portarea şi pe Samsung Galaxy S, ar da clasă companiilor concurente care preferă să nu-şi mai bată capul cu update-urile software la modele mai vechi. Samsung Galaxy Note va sosi în România prin Vodafone din 14 noiembrie şi Galaxy Nexus s-ar putea să vină în aceeaşi perioadă. Foarte importante vor fi preţurile, dar nu mă bazez pe oferte tentante ci pe abonament de peste 30 de euro şi minim 2 – 300 de euro plătite la achiziţie.

Sursa: sammyhub.com

Categorii: brandssamsung

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.