Smartphone

eMAG pregătește debutul mai multor telefoane din portofoliul unei companii chineze. Sunt smartphone-uri ce doresc a ieși în evidență prin raportul preț / specificații, exact ce vă place în mod deosebit. 

Mai sus aveți trei imagini dintr-un review scris de un coleg al meu, o recenzie la unul dintre telefoanele pe care le veți găsi listate în oferta celui mai mare magazin online autohton.

Mi se pare destul de interesant că telefoanele pe care le veți vedea pe eMAG, vor folosi un sub-brand al producătorului chinez. Este un fel de gamă low-cost a sa.

Aveți vreo idee?

Update 1: Smartphone-ul din imaginile de mai sus este Honor 3C de la Huawei. Compania chineză a ales  să mizeze pe brandul Honor, iar eMAG listează Honor Holly la 589 lei, Honor 3C la 699 lei, Honor 4X la 964 lei și Honor 6 la 1499 lei.

Update 2: Mai multe detalii legate de cele 4 telefoane Honor într-un articol dedicat.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.