Televizoare

Abonamentele Orange Home aduc și opțiunea unui smart TV Samsung în rate. Sunt trei modele ale companiei sud-coreene ce variază ca diagonală: 81, 109 și 124 cm. 

Toate detaliile sunt aici.

Smart TV Samsung UE32M5672 – 328 euro sau în rate de la 6 euro pe lună;

Smart TV Samsung UE43M5672 – 511 euro sau în rate de la 13 euro pe lună;

Smart TV Samsung UE49M5672 – 580 euro sau în rate de la 16 euro pe lună.

Toate cele trei televizoare poartă eticheta Smart: rulează Tizen OS, conectivitate Wi-Fi, rezoluție de 1920×1080 pixeli, procesor quad-core, 3 x HDMI și 2 x USB etc. Sunt compatibile cu modulele CI+ de la Orange Home TV.

Este și o mică steluță pe acolo pentru ratele convenabile de mai sus. Ideea ar fi că-i destul de greu să prinzi respectivele rate lunare, în sensul în care ar trebui să fii client de 20 de ani al Orange și astfel să prinzi un bonus de 200 euro, iar în același timp să ai un abonament de la 7 euro în sus, iar la pachet să cumperi Orange Home Net și Orange Home TV pe 2 ani.

S-ar putea să fie o nișă redusă de clienți ai Orange care să îndeplinească condițiile de mai sus. Totuși, Orange intră cu televizoarele în rate într-un sistem folosit la un moment dat și de către Telekom sau RCS-RDS (aici trebuie adăugată eticheta, ocazional).

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.