Televizoare

Întrebarea din titlu mi-a venit după ce m-am uitat în oferta eMAG și am găsit 5 televizoare cu rezoluție 4K la prețul de 1799 lei, dar fiecare de la companii distincte, dar și pe diagonale diferite. 

Mai multe detalii găsiți aici.

Avem două elemente comune: televizoare smart + rezoluție 4K. Sunt trei modele de la companii cunoscute: Philips, Samsung și LG, dar și două unități de la Wellington și Star-Light – B-brands. Ultimele două ies în evidență prin diagonala mai mare – 140 cm la Star-Light și 124 cm la Wellington vs 108 cm la Philips și LG, cel mai mic ecran îl are Samsung.

Teoretic, în suma asta dacă vrei neapărat să ai ecran mare – Star-Light, iar dacă vrei partea de smart și neapărat un brand A-list – Samsung sau LG. Totuși, suntem pe segmentul low-cost și aici se aplică ceea ce găsim în domeniul smartphone-urilor. Alături de prețul mai mic vin și compromisurile, nu poți să le compari cu televizoare de 2 – 3 ori mai scumpe.

Până la urmă, în afară de cei mici și bunici – cine se mai uită la TV în ziua de astăzi? :)

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.