Smartphone

OnePlus 3 este un smartphone de tip best-buy la aproximativ 1800 lei cât costă în magazinul online european, fără a trece prin procesul de vamă – TVA etc. Problema o reprezintă stocul, perioadă de aștepatre de peste trei săptămâni. 

Totuși, cei interesați de un smartphone de tip best-buy până în 2000 lei și cu hardware de top în 2016 se pot orienta spre LeEco Le Pro3.

specificatii-one-plus-3-vs-leeco-le-pro-3

Observați că LeEco Le Pro3 este superior lui OP3 în câteva puncte: procesor actualizat, baterie mai mare cu peste 1000 mAh și cel mai nou standard pentru încărcarea rapidă de la Qualcomm. Are 1000 mAh în plus și o grosime cu doar 0.1 mm mai mare.

Pe de altă parte, Oxygen OS de pe OP3 este în linii mari Android în stadiu nativ cu mici modificări, iar eUI 5.8 modifică Android-ul destul de mult și-l duce mai degrabă spre iOS ca design al interfeței grafice. Noroc că poți folosi un launcher din Google Play și-l customizezi după preferințele tale. Alt element important, Le Pro3 nu are jack de 3.5 mm.

De unde îl puteți cumpără pe LeEco Le Pro3?

leeco-le-pro-3-2

De la QuickMobile. Da, nu săriți cu comentariile până nu vedeți și prețurile afișate de către magazinul online autohton. Au greșit denumirea, nu este LeTV Le Pro 3 ci LeEco Le Pro3.  Nu-i problemă, să vedem costurile.

LeEco Le Pro3 cu 32 GB spațiu de stocare – 1599 lei;

LeEco Le Pro3 cu 64 GB spațiu de stocare – 1799 lei.

În magazinele online chinezești îl găsiți de la 300 dolari în sus. Gearbest îl afișează la precomandă – 398 dolari cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, livrare din 17 noiembrie. QM spune că livrează LeEco Le Pro 3 în perioada 26 octombrie – 2 noiembrie, dacă comanda este plasată acum.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.