Arhiva-Telecomunicatii

Poți achiziționa un smartphone la liber, dar pentru a te bucura de el pe deplin este nevoie de internet via 3G. Fără o astfel de opțiune nici nu are rostul să-ți iei un telefon inteligent că doar nu o să-l butonezi de acasă via router wi-fi, se presupune că ai un calculator care se descurcă mai bine la acest capitol și nu o să te chinui pe display-ul telefonului. 

Am dat de curând o ofertă interesantă la Cosmote. Seamănă cu un abonament la câte opțiuni are incluse:

– 1000 de minute și 1000 de mesaje în rețea;

– 70 de minute naționale și 70 de sms-uri naționale;

– 1 GB trafic de internet inclus;

– preț – 10 euro/ lună.

Nu am găsit un pachet similar la concurență, mă refer la cei 1 GB de trafic web via 3G. La abonament pentru acel 1 GB ai plăti o sumă consistentă. Am lunar 500 MB trafic și mă încadrez cu greu în a nu consuma mai mult, 1 GB ar fi exact cât mi-ar trebui. Vouă cum vi se pare oferta?

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.