Arhiva

LG Electronics a prezentat cea mai încăpătoare şi mai rapidă maşină de spălat cu cuvă frontală din lume. Această maşină permite consumatorilor să spele o încărcare generoasă de rufe dintr-un singur ciclu, datorită sistemului Inverter Direct Drive.

Maşina de spălat foloseşte tehnologia revoluţionară LG TurboWash, care reduce considerabil timpul necesar unui ciclu de spălare şi clătire caracteristic unei maşini de spălat obişnuite, fără a sacrifica în niciun fel performanţa.

O astfel de experienţă rapidă de spălare a rufelor este însoţită de o clătire de înaltă calitate ce acoperă o gamă largă de haine şi o linie diversă de materiale, datorită tehnologiei 6Motion. Cele 6 acţiuni – rostogolire, frecare, filtrare, invârtire, accelerare şi preuscare – sunt organizate în combinaţii variate depinzând de tipul articolului ce necesită spălarea şi pot varia de la prosoape şi rufe din bumbac până la rufe ce trebuie spălate manual.

Motorul  Inverter Direct Drive, o tehnologie proprie LG, asigură o putere enormă reducând în acelaşi timp energia consumată prin eliminarea curelelor şi a rolelor ce se găsesc în motoarele convenţionale. În plus, structura simplificată reduce fricţiunea dintre componenetele motorului, asigurând o durabilitate crescută, dar şi reducând nivelul de zgomot şi vibraţie. Motorul Inverter Direct Drive  are o garanţie de 10 ani.

Sursa: lgblog.ro

Categorii: arhivalg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.