Smartphone

Cea mai recentă reclamă pentru iPhone 15 provoacă ceva controverse, utilizatorii împârţindu-se în două tabere: cei care sunt de acord cu Apple şi cei care contestă afirmaţia.

Sub sloganul „Don’t let me go”, Apple promovează smartphone-ul iPhone 15 ca având „foarte mult spaţiu de stocare, pentru foarte multe poze”. Ştim deja că cea mai accesibilă versiune de iPhone 15 vine cu 128 GB stocare, aceasta fiind şi cea mai promovată la nivelul abonamentelor telecom.

Controversa creată de această reclamă este aceea că parte dintre utilizatori susţin că cei 128 GB stocare (care oricum sunt mult mai puţini după ce scazi tot software-ul preinstalat) nu sunt suficienţi deloc în 2024 şi că promovarea pe acest considerent făcută pentru iPhone 15 este total neinspirată.

Este clar că Apple putea face mai mult, însă din raţiuni de reducere costuri s-a mers în continuare pe varianta de 128 GB ca fiind cea de plecare.

Voi ce părere aveţi ? Este varianta cu 128 GB stocare suficientă în zilele noastre ?  

Via: gsmarena.com

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.