Software

O nouă bancă se înscrie pe lista celor ce oferă clienţilor săi soluţii de plată cu telefonul mobil, CEC Bank. În urmă cu doar câteva ore banca a anunţat lansarea aplicaţiei CEC Pay.

Aplicaţia este disponibilă pentru moment doar utilizatorilor Android ce deţin un smartphone cu tehnologie NFC (Near Field Communication). CEC Pay permite înrolarea cardurilor Visa CEC Bank de debit şi de credit, este gratuită, iar plăţile la comercianţi nu includ taxe sau comisioane.

CEC Pay permite chiar şi transferuri rapide de bani către alţi utilizatori ai aplicaţiei şi oferă posibilitatea de personalizare a experienţei de plată prin activarea diverselor opţiuni de autorizare tranzacţii. Mai multe detalii găsiţi pe cec.ro.

“Tehnologia şi nevoile clienţilor noştri evoluează, de aceea plăţile mobile sunt una dintre priorităţile noastre şi am început cu CEC Pay întrucat peste 80% din portofoliul nostru de clienţi sunt utilizatori ai sistemului de operare Android. Urmează ca în prima parte a acestui an să lansam şi o soluţie de plată similară pentru utilizatorii de sistem iOS. Suntem foarte atenţi la tot ce se întâmplă la nivel de tehnologii noi şi soluţii inteligente de plată şi transfer bani. Banking-ul până la urmă trebuie sa fie la fel de simplu şi accesibil ca orice altă experienţă online.”, a declarat Bogdan Neacşu, Director General – Preşedinte CEC Bank.

Categorii: android

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.