Retelistica

Orange a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a strâns peste 1100 de reacții în mai puțin de 1 oră – 336 sunt de nemulțumire. Sunt și peste 600 de comentarii, mare parte dintre ele destul de acide față de situație. Nu am informații dacă ar fi o problemă națională sau localizat pe un anumit spațiu geografic.

Ar fi interesant din punct de vedere tehnic care au fost problemele întâmpinate de operator, astfel încât s-a ajuns la o astfel de situație. Am văzut în comentarii că unele persoane nu puteau să efectueze apeluri de voce, dar aveau conexiune de date.  Ca o notă personală, sunt abonat al Orange, dar nu am ce să raportez în ce privește conexiunea de date sau apelurile de voce.

Orange deschide sezonul problemelor cu rețeaua de telefonie mobilă în 2020. Telekom a avut primul scandal al anului, cu Discovery Networks și faza pe scrisori deschise, răspunsuri nonșalante etc.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.