Accesorii inteligente

ASBIS importă rucsaci LEDme și LEDme Max de la Prestigio. Ies în evidență prin faptul că dispun de LED-uri ce pot fi configurate în funcție de preferințele utilizatorului.

Pot fi afișate animații, imagini sau text. Prestigio permite încărcarea propriilor animații sau fotografii, există opțiunea în a alege un GIF dintr-o bibliotecă dedicată. Poate fi realizat un desen original, grosimea și culoare tușelor fiind în funcție de opțiunile fiecăruia. Mă rog, ideea este că poți alege o animație GIF de-a dreptul unică, după preferințe etc.

Conexiunea între rusaci LEDme și smartphone sau tabletă se realizează prin bluetooth.

Sunt două modele:

LEDme – panou LED de 13.9 inch, capacitate de 22 litri, 10 buzunare separate (fermoar ascuns, buzunar pe spate, curea specială pentru atașarea la valiză etc).

LEDme Max – panou LED de 13.9 inch, capacitate de 25 litri, 2 compartimente indepedente și 15 buzunare ergonomice.

Ambele rucsacuri au o structură rigidă, inserții speciale pentru poziția spatelui. Au fost fabricate cu materiale de calitate, rezistente la abraziune, praf și umiditate. Vor ajunge pe rafturile magazinelor din această lună. În comunicat nu s-a specificat și prețul.

Mi se par utile, în special pentru cei ce merg pe bicicletă și așa au un element de atragere a atenției  în plus pe timp de noapte, dar și pentru cei ce doresc să iasă în evidență prin rucsacul utilizat. Sunt sigur că dacă ar avea un preț bun, ar deveni alegerea preferată a adolescenților (din momentul în care școala online trece în plan secund).

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.