Retelistica

NETGEAR Nighthawk X10 a primit distincția de cel mai bun router wireless din Europa, în cadrul competiției European Hardware Awards pe 2017. Este al doilea an în care NETGEAR își asigură această poziție. 

Îl găsiți în oferta magazinelor online românești pe la 2100 – 2200 lei. Încorporează un procesor quad-core la 1.7 GHz, pe fir atinge viteze de până la 1000 Mbps, 6 porturi LAN și 1 port WAN, cântărește 1.86 kg și dimensiunile sale sunt de 224 x 168 x 74 mm.

Este capabil de 4 stream-uri în Wi-Fi ac + Wi-Fi ad, viteze combinate în modul wireless de până la 7.2 Gbps, dispune și două porturi pe USB 3.0. Apropo, Wi-Fi ad-ul aduce până la 4.6 Gbps din cei 7.2 Gbps disponibili în total.

Avem un monstru de router, unul ce pe bună dreptate și-a primit poziția respectivă în cadrul competiției amintite. Performanța vine și la un preț pe măsură.

Mai multe detalii în materialul video:

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.