Smartphone

Într-un articol anterior aflaţi că LG G6 este flagship-ul care a ajuns deja în România la sub 2100 lei în varianta dual-sim şi sub 2000 lei în cea single-sim, iar în cele ce urmează vom etala primele informaţii pentru versiunea mini a acestui telefon.

LG G6 Mini sau LG Q6 va integra un display de 5.4 inci cu aspect ratio 18:9 şi raport display / corp  de aproximativ 80% (ca dimensiuni se va apropia de un 5 inci clasic, poate chiar mai puţin), 3 GB RAM, o singură cameră foto de 13 megapixeli pe spate şi Android 7.1.1 Nougat ca sistem de operare. Nu ştim exact care va fi procesorul folosit, însă se zvoneşte că se va utiliza unul mid-range, de aici mă gândesc că una dintre posiblităţi ar putea fi noul Qualcomm Snapdragon 660 sau, în cel mai rău caz, un Qualcomm Snapdragon 626.

Lansarea lui LG G6 Mini / LG Q6 ar urma să fie făcută undeva la sfârşitul acestei veri. Vom reveni cu mai multe detalii pe parcursul următoarelor săptămâni.

Sursa: twitter.com/evleaks

Categorii: lg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.