Smartphone

S-a încheiat și sondajul în care v-am invitat să votați cel mai bun smartphone din 2014. Între timp ați găsit și opinia mea cu referire la acest subiect într-un articol dedicat.

Au fost 777 voturi și trebuie să specific că am setat chestionarul astfel încât să nu existe posibilitatea în a selecta sau a vota de mai multe ori.

777 voturi = 777 persoane.

Și ați decis:

1. Samsung GALAXY Note 4 – 152 voturi / 20%;

2. LG G3 – 98 voturi / 13%;

3. HTC One M8 – 75 voturi / 10%;

4. OnePlus One – 65 voturi / 8%;

5. iPhone 6 – 58 voturi / 7%.

cel-mai-bun-smartphone-2014

Mai multe detalii în screenshot. Apropo, primele 2 poziții sunt identice cu topul redactat de către mine. Am pus iPhone 6 pe 3 vs 5 în topul vostru, iar HTC One M8 a urcat pe 3 vs 4 în articolul meu, OnePlus One urcă pe poziția a 4-a vs 5 în postarea mea. Se vede un oarecare sincretism între chestionarul aplicat publicului de pe site și topul făcut pe sfârșit de 2014. Pot spune că în mare parte gândim la fel în ce privește cele mai bune telefoane mobile lansate în anul ce stă să se încheie.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.