Telefoane Mobile

Nu-mi explic cum au reușit să-l aducă la acest preț, avem și o mică steluță de luat în calcul înainte de un eventual proces de achiziție.

Da, șteluță = QuickMobile.

Nu înțeleg cum au reușit să-l aducă la un preț mai bun și față de ce se găsește pe Aliexpress & co*.

Update: L-am găsit la 349 dolari / aprox. 1486 lei pe eBay, prețul pentru SUA. 

În urmă cu câteva zile, Xiaomi Mi Mix 3 5G cu 128 GB stocare era pe la sub 2000 lei și la PC Garage. Acum remarc că l-au repoziționat la peste 2800 lei, în linie cu prețul practicat de către shop-urile ce-l aduc printr-un distribuitor autorizat. Presupun că PC Garage îl avea ca furnizor pe QuickMobile în momentul respectiv. Cine știe, poate le-a scăpat vreo ofertă de Black Friday înainte de termen. :)

Cine este curajos și nu pune suportul service pe primul loc ar putea să încerce a-l cumpăra de la QM. Eu nu am pus link. Prin articolul de față doar am arătat un preț de-a dreptul excelent, ce pare rupt din seria Prea bun ca să fie adevărat.

Xiaomi Mi Mix 3 5G este identic cu Xiaomi Mi Mix 3 din multe puncte de vedere. Diferențele sunt date de:

  • Qualcomm Snapdragon 855 vs Qualcomm Snapdragon 845;
  • 225 gr. vs 218 gr;
  • baterie de 3800 mAh vs 3200 mAh, fără încărcare wireless;
  • 5G vs 4G.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.