Hardware

LG Display este cu siguranţă unul dintre cei mai cunoscuţi producători de ecrane din lume, iar panourile cu tehnologie OLED sunt printre cele mai apreciate. Compania sud-coreeană şi-a propus să ajungă în Cartea Recordurilor construind în mallul din Dubai un display OLED gigant.

Acesta are o lungime de 14 metri, o lăţime de 50 de metri şi este format din 820 ecrane OLED de 55 inci. Display-ul uriaş are aproximativ 700 metri pătraţi şi include peste 1.7 miliarde de pixeli care puşi cap la cap pot forma o coloană lungă de 11 kilometri. Uriaşul ecran este poziţionat la etajul 1 al mallului la intrarea către acvariu.

Oficialii Cărţii Recordurilor au recunoscut oficial isprava celor de la LG Display, astfel că de câteva ore acesta este cel mai mare display OLED din lume.

Sursa: lgnewsroom.com

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.