Arhiva-iPhone

Vreţi un iPhone rezistent de care să nu vă faceţi griji? Ei bine, Elijah Giacometti, proprietarul casei de bijuterii Perla Penna, a lansat un model de iPhone atât de blindat încât acesta l-a denumit „cel mai dur telefon din lume”.

Mai exact, smartphone-ul iPhone 5 modificat de Elijah Giacometti este confecţionat din titan şi fibră de carbon, va fi produs într-un număr de doar 99 de unităţi şi este realizat în colaborare cu specialiştii de la Lamborghini SpA. Telefonul poartă denumirea de Caviar iPhone 5 Titano Diablo şi costă 4.260 dolari. Daca doriţi să vă cumpăraţi aşa ceva, o puteţi face de AICI !

Ce să mai vrei de la un smartphone?

caviar_iphone_5_titano_diabolo_by_elijah_giacometti_is_created_in_cooperation_with_automobili_lamborghini_8d53q caviar_iphone_5_titano_diabolo_by_elijah_giacometti_is_created_in_cooperation_with_automobili_lamborghini_jfbdu caviar_iphone_5_titano_diabolo_by_elijah_giacometti_is_created_in_cooperation_with_automobili_lamborghini_spa_73i3g caviar_iphone_5_titano_diabolo_by_elijah_giacometti_is_created_in_cooperation_with_automobili_lamborghini_zfbbc

Categorii: arhiva-iphone

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.