Arhiva-iPhone

Vreţi un iPhone rezistent de care să nu vă faceţi griji? Ei bine, Elijah Giacometti, proprietarul casei de bijuterii Perla Penna, a lansat un model de iPhone atât de blindat încât acesta l-a denumit „cel mai dur telefon din lume”.

Mai exact, smartphone-ul iPhone 5 modificat de Elijah Giacometti este confecţionat din titan şi fibră de carbon, va fi produs într-un număr de doar 99 de unităţi şi este realizat în colaborare cu specialiştii de la Lamborghini SpA. Telefonul poartă denumirea de Caviar iPhone 5 Titano Diablo şi costă 4.260 dolari. Daca doriţi să vă cumpăraţi aşa ceva, o puteţi face de AICI !

Ce să mai vrei de la un smartphone?

caviar_iphone_5_titano_diabolo_by_elijah_giacometti_is_created_in_cooperation_with_automobili_lamborghini_8d53q caviar_iphone_5_titano_diabolo_by_elijah_giacometti_is_created_in_cooperation_with_automobili_lamborghini_jfbdu caviar_iphone_5_titano_diabolo_by_elijah_giacometti_is_created_in_cooperation_with_automobili_lamborghini_spa_73i3g caviar_iphone_5_titano_diabolo_by_elijah_giacometti_is_created_in_cooperation_with_automobili_lamborghini_zfbbc

Categorii: arhiva-iphone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.