Telefoane Mobile

Poate cea mai importantă problemă a smartphone-urilor din zilele noastre este aceea a bateriei. Mai toate telefoanele inteligente existente pe piaţă la ora actuală nu rezistă mai mult de 24 de ore fără a fi conectate la o sursă de energie electrică, iar acest lucru este foarte deranjant pentru utilizatorii din toată lumea.

Smartphone-ul cu bateria minune se pare că va fi lansat în China de către o companie din regiunea Shenzen denumită Ding Xuan. Smartphone-ul va dispune de un display de 4,5 inch şi o baterie de „doar” 5.000 mAh. Nu există detalii tehnice despre acest telefon, însă se ştie că acest smartphone va rula sistemul de operare Android.

Ding Xuan, o companie no name din minunatul tărâm chinez poate da lovitura cu acest smartphone dacă acest informaţii se adeveresc, iar specificaţiile tehnice nu vor dezamăgi. Totuşi, din fotografia apărută pe internet, telefonul nu pare a fi foarte subţire.

5000mah-battery-smartphone-chinaSursa: Gizchina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.