Cum să ai o vacanta cool, daca nu iei cu tine câteva gadgeturi care îți vor face viața mai frumoasă? Înainte de a te aventura în călătorie, fă-ți o listă cu lucrurile necesare și nu uita să adaugi tehnologie pentru distracție și afișări pe social media.

De ce ai nevoie de tehnologie?

Simplu: pentru că te ajută să găsești ușor drumul spre destinație, în cazul în care călătorești cu mașina, îți oferă informații la zi despre tot ce vrei să vizitezi și rezervări la hoteluri și restaurante, îți asigură buna dispoziție și îți permite să surprinzi cadre spectaculoase de peste tot unde mergi.

Iată câteva gadgeturi cool care merită să te însoțească în vacanță!

1. Smartphone-ul;

Nu te desparți de el niciodată, de ce ai face-o acum, când îți trebuie cu atât mai mult? Smartphone-ul este partenerul tău de călătorie pentru că vine la pachet cu aplicații care îți indică rutele – precum waze sau maps – care funcționează și offline. Mai mult decât atât, un smartphone cu o cameră profesională este ideal pentru a-ți stoca amintirile digital. Fie că mergi pe android, fie că alegi un model propus de Apple, mizează pe performanța camerei video atunci când îți cumperi un smartphone.

2. Smartwatch-ul;

Dacă tot suntem în zona accesoriilor smart, achiziționează-ți și un smartwatch pe care să îl sincronizezi cu smartphone-ul. Acesta te va monitoriza la fiecare pas, dar va fi și util atunci când nu ai telefonul la îndemână, pentru că îți afișează mesaje și îți indică apelurile primite. Un smartwatch este util mai ales dacă vrei să te menții în formă pentru că te ajută să îți calculezi caloriile consumate, îți măsoară somnul, nivelul de stres, bătăile inimii și saturația de oxigen. Un model mai performant este și rezistent la apă, deci vei putea face scufundări sau vei putea înota fără să îl scoți de la mână.

3. Căștile wireless;

Dacă ești o persoană activă și, mai ales, dacă îți place să asculți propriul playlist, ia cu tine o pereche de căști wireless, care se conectează prin Bluetooth la telefonul mobil. Le poți folosi în avion, pe plajă, în drumeție sau oricând ai chef să elimini zgomotele din jurul tău și să îți păstrezi mood-ul de vacanță nealterat. Variantele In-Ear sunt cele mai confortabile pentru că sunt minuscule, ușor de transportat chiar și în buzunar și ușor de folosit, fără să te incomodeze.

4. Boxa wireless;

Boxa wireless Sony GTK-PG10

Tehnologia fără fir ne-a cucerit pe toți, mai ales că gadget-urile momentului au și dimensiuni reduse, design cool și culori vibrante, care dau tonul distracției. În această categorie se încadrează și boxele wireless. Ia-ți o astfel de boxă în bagaj pentru a putea să-ți organizezi  propria petrecere, chiar și în vacanță. 

Acest articol este susținut de eMAG. Conținutul său nu este redactat de către echipa Gadget.ro (cu excepția selecției de imagini). 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.