Digi Mobil are 3 smartphone-uri pliabile în oferta sa comercială: Samsung Galaxy Z Flip3, Motorola RAZR 5G și Samsung Galaxy Z Fold3.

Ce trebuie să cunoașteți la aceste trei smartphone-uri pliabile?

➡️ bateria nu este punctul lor forte, la niciunul dintre cele trei. Autonomia este de cele mai multe ori de jumătate de zi în condiții de utilizare intensivă;

➡️ Z Flip3 și RAZR 5G merg pe aceeași idee de smartphone pliabil, ecranul se pliază precum telefoanele clapetă de acum ceva timp. Este o soluție apreciată de publicul feminin în mod special, încap mai ușor în geantă, poșetă etc;

➡️ Z Flip3 și Z Fold3 au specificații bune la nivel de procesor, conectivitate, cameră foto și video etc. Sunt suficient de puternice pentru nivelul la care sunt aplicațiile și jocurile din Play Store în momentul de față;

➡️ RAZR 5G are specificații de telefon mid-range din 2020.

Ideea este că trebuie să știți că sunt făcute concesii spre a antama ecranele pliabile, iar experiența de utilizare din anumite puncte de vedere se află sub smartphone-urile convenționale.

1. Samsung Galaxy Z Flip3; 👈🖱️

Este listat în configurația cu 8 GB RAM și 128 GB stocare. Prețul său este de 4399 lei cu abonamentul DON5, avans de 2499 lei la portare de cartelă prepaid + 12 rate a 158 lei și avans de 1949 lei la portare de abonament + 12 x 204 lei.

Mai este puțin și se lansează generațiile 2022 pentru Z Flip și Z Fold. Teoretic, prețurile se vor mai ajusta pentru Z Flip3 și Z Fold3. Cel mai probabil, cele mai bune prețuri vor fi prin toamnă, de Black Friday etc. Ca idee, Altex îl afișează la 3449 lei în momentul de față.

Review-ul complet îl găsiți aici.

2. Motorola RAZR 5G; 👈🖱️

Motorola RAZR 2th se lasă așteptat. Prima generație încă se mai găsește în stocurile magazinele din țara noastră. Digi Mobil aduce configurația clasică cu 8 GB RAM și 256 GB stocare. Prețul său este imens cu plata integrală și nu l-aș recomanda nici măcar unui dușman, idem și la portare prepaid și portare de abonament. Nu văd niciun motiv pentru care RAZR 5G să fie ales în dauna lui Z Flip3. Au fost oferte mult mai bune la un moment dat. Evitați-l pe RAZR 5G la prețurile afișate în prezent, un cost realist ar fi undeva sub pragul a 3000 lei.

Specificațiile complete au fost listate aici.

3. Samsung Galaxy Z Fold3; 👈🖱️

Era o vreme când Samsung nu se zgârcea la RAM și stocare. Așa a fost cazul la Galaxy Note20 Ultra, GALAXY S21 Ultra și …, Z Fold3. Toate trei dispun de 12 GB RAM și 256 GB stocare. A venit Galaxy S22 Ultra să strice petrecerea.

Z Fold3 costă 7499 lei cu abonament DON sau avans de 3699 lei + 12 x 316 lei la portare de abonament.

Este cel mai bun smartphone pliabil din țara noastră, în momentul de față. Niciun alt dispozitiv nu-l întrece, asta și pentru că oferta de pliabile pe canal oficial în România este cu adevărat redusă.

Hands-on-ul făcut pentru Galaxy Z Fold3 îl aveți aici.