Diverse

Din categoria “bâlbe grăitoare” îl avem astăzi drept exemplu pe CEO-ul şi cofondatorul Xiaomi, Lei Jun. Acesta “a uitat” că foloseşte şi un iPhone şi a postat de pe acesta un mesaj pe o reţea de socializare.

Lei Jun este foarte apreciat şi urmărit de utilizatori pe reţelele de socializare, iar acesta păstrează activ legătura cu fanii săi. Într-un astfel de context, Lei Jun a vrut să recomande o serie de cărţi celor ce îl urmăresc pe Weibo şi cum această aplicaţie afişează device-ul de pe care se postează mesajele, preţ de câteva minute respectivul mesaj a avut ca sursă un iPhone.

Postarea a fost ştearsă la scurt timp, dar deja era prea târziu. Bâlbuţa a prins aripi şi a zburat în toată lumea. Pan Jiutang, un partener Xiaomi, a încercat să dreagă busuiocul spunând că oficialii Xiaomi testează şi device-urile altor producători importanţi, însă să fim serioşi, seria iPhone 11 a fost lansată în toamna anului trecut. Sau o “testa” omul iPhone SE 2020.

Sursa: gizchina.com

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.