Retelistica

În vara acestui an aflam că Vodafone România ar fi interesată să achiziţioneze operaţiunile Telekom Mobile din ţara noastră. La acel moment se spunea chiar că Vodafone România a lansat un audit tehnic la Telekom Romania Mobile pentru a vedea dacă situaţia operatorului telecom este un solidă.

Dacă până în prezent s-a vorbit despre acest subiect doar pe surse, în urmă cu doar câteva ore Babis Mazarakis, CEO-ul Telekom Romania Mobile, a declarat foarte clar că până în prezent nu a avut nicio discuţie cu reprezentanţii Vodafone pe această temă.

„Ca să răspund foarte, foarte clar la întrebări, nu a existat nicio discuţie cu nimeni în perioada anterioară (n. red. – despre vânzare). Asta pot să vă confirm. Ce se va întâmpla în viitor ? Cine ştie ?”, a transmis Mazarakis. „O întrebare a fost dacă Vodafone a făcut un audit tehnic al reţelei noastre şi dacă am mers împreună la Consiliul Concurenţei pentru a notifica o tranzacţie. Iar răspunsul meu a fost nu, sper că a fost clar.” a completat ulterior CEO-ul Telekom Romania Mobile.

Se pare că momentan nu este nimeni interesat de achiziţia operaţiunilor operatorului magenta la nivel local.

Sursa: zf.ro