Smartphone

Înainte de a face un scurt rezumat al lucrurilor întâmplate în cadrul CES 2012, iată câteva statistici interesante: peste 2700 de companii au luat parte în cadrul CES 2012, utilizând spaţiu de aproximativ 171 963 metri pătraţi şi au fost lansate aproximativ 20 000 de noi produse.

Cele mai interesante apariţii au fost cele de la Sony. Xperia ion şi Xperia S au fost cele mai importante dipozitive ale lor. De asemenea a mai fost şi apariţia noului PlayStation Vita, pe care îl vom vedea pe piaţă din luna februarie a acestui an.

Nokia de asemenea a prezentat Lumia 900 ce pare a fi cel mai complet smartphone din gama Lumia. Ecranul mare şi vitezele LTE sunt cele mai mari avantaje ale sale.

Samsung a adus la CES unele dintre cele mai puternice telefoane existente în acest moment, LTE Galaxy Note, Exhilarate şi Skyrocket HD. De asemenea au mai prezentat şi tableta Galaxy Tab 7.7 LTE.

HTC nu a anunţat decât un singur dispozitiv, HTC Titan II.  Acesta atrage prin uriaşa cameră de 16 megapixeli.

Motorola a prezentat Razr MAXX şi Droid 4. Razr MAXX iese în evidenţă cu o baterie uriaşă de 3300 mAh.

LG a anunţat câteva smartphone-uri, precum LG Viper şi LG Spectrum.

Una dintre surprizele CES 2012 a fost Huawei. Compania chineză a anunţat două smartphone-uri de top: Ascend P1 şi Ascend P1 S (cel mai subţire smartphone din lume).

Cam acestea au fost prezentările în materie de smartphone-uri din cadrul CES. Urmează în luna februarie (începe în 27 februarie) MWC 2012. Abia aştept să văd ce ne rezervă şi acest eveniment.

Sursa: gsmarena.com