Tablete

Vorbim de sticla care vă protejează smartphone-ul sau tableta. Am văzut pe viu cât de eficientă este în cazul lui Asus Transformer când tableta s-a transformat într-un tocător ad-hoc, tăindu-se pâine pe ea cu un cuţit şi fără milă. Nu am observat nicio zgârietură.

Corning inc este compania care produce Gorilla Glass şi la CES 2012 vor prezenta generaţia a doua şi alături de ea un ecran LCD de 82 inch cu tehnologie multi-touch. Observ că vor să se extindă spre formate mai mari, LCD sau LED-uri TV. Nu s-au oferit detalii legate de proprietăţile încorporate de generaţia a doua a corning gorilla glass, dar mai multe aflăm din 10 ianuarie, de la debutul CES 2012.

Gorilla Glass se regăseşte în peste 600 de produse şi peste 500 de milioane unităţi sunt vândute anual.

Sursa: Corning.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.