Software

Este un joc popular în App Store. L-am jucat pe iPad 2 şi mi-a plăcut foarte mult. Din păcate nu a fost portat şi în Android Market şi nu cred că această trecere se va face în viitorul apropiat. Au fost peste 30 milioane dolari din vânzările lui Infinity Blade, iar versiunea a doua lansată în decembrie 2011 a reuşit să adune 5 milioane dolari într-o singură lună.

Succesul lui Infinity Blade dezvoltat de Epic Games şi Chair Entertainment LLC este comparabil cu Angry Birds de care vă scriam că a ajuns să fie portat şi pe Bada. Rovio a ales metode de monetizare distincte pentru Angry Birds – gratuit şi reclame în Android Market şi cu plată în App Store, spre exemplu. La un moment dat se spunea că monetizarea folosită în sistemul de operare mobil dezvoltat de Google le aduce 1 milion de dolari pe lună.

O puteţi downloada de aici pentru 5.99 dolari.

Categorii: iossoftware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.