Foto si Video

LG a adus două televizoare inteligente / Smart TV: LG GA7900 și LG GA6400, ambele sunt de tip Google TV cu acces la o gamă de servicii și aplicații.

Începem cu o declarație oficială:

Angajamentul LG este acela de a oferi consumatorilor opţiuni diverse de home entertainment pentru experienţe uimitoare, iar televizoarele LG Smart cu Google TV îndeplinesc acest angajament,” a afirmat Havis Kwon, preşedinte şi CEO al companiei Home Entertainment din cadrul LG Electronics. “Expereinţa de utilizare este extraordinară datorită celei mai noi platforme Google TV alături de tehnologia demonstrată LG Smart TV. Rezultatul este un sistem complex care setează noi standarde prin simplitatea sa“.

Cele două TV-uri vin cu o telecomandă specială denumită LG Magic Remote Qwerty ce ajută în utilizarea Voice Search. Smart Home oferă acces la VoD, YouTube, etc.

Smart TV-urile LG aduc procesor dual-core și asta ajută la o viteză mai mare în browsing, video streaming. Cele două Smart TV-uri pot fi conectate la o gamă mare de dispozitive wireless, telefoanele inteligente / smartphone și tabletele se conectează ușor la TV spre a reda conținutul pe un display de o calitate și dimensiune mare.

Google a implementat o aplicație numită OnLive ce permite accesul la o gamă extinsă de jocuri pe care le poți avea direct pe TV fără a fi nevoie de o consolă.

LG_GOOGLE_TV

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.