Hardware

Înțeleg că Android a devenit atât de ofertant că acum începe a fi abordat și de dispozitivele de tip all-in-one (display generos, toată tehnologia în spatele său și de aici portabilitate mai mare decât la un desktop PC clasic).

Lenovo N308 a fost anunțat în cadrul CES 2014 din Las Vegas. Mizează pe un display tactil de 19.5 inch cu rezoluție 1600×900 pixeli, procesor NVIDIA Tegra 4, spațiu de stocare de până la maxim 500 GB, conectivitate Wi-Fi și bluetooth, cameră frontală ce filmează la 720p. Grosime este de doar 11 mm.

Tastatura este inclusă în pachet. Se oferă o baterie opțională ce ar asigura o autonomie de până la 4h și ar contribui la un spor de portabilitate al device-ului, deși nu este tocma facil să te miști prin casă cu o “tabletă” de 19.5 inch.

Prețurile pornesc de la 449 dolari în SUA.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.