Telefoane Mobile

Despre Nokia Normandy s-a tot vorbit în ultimele luni de zile. Divizia de telefoane mobile a Nokia urmează a intra în portofoliul Microsoft din 2014 după ce primesc toate aprobările necesare în Europa și SUA.

Ultimele informații legate de Nokia Normandy vin de la celebrul cont de twitter @evleaks. S-ar putea ca Normandy să fie un studiu al companiei finlandeze, să încerce a aborda segmentul telefoanelor cu Android. Și acum cred că șansele să vedem lansat un astfel de smartăhone sunt minime. În imaginea adusă de evleaks se observă designul ce pare preluat direct de la Nokia N9 și Lumia 800, faptul că este un smartphone dual-sim și launcherul puternic customizat al celor de la Nokia.

Un test făcut cu AnTuTu Benchmark relevă și câteva dintre specificațiile telefonului: display de 4 inch cu rezoluția 480×854 pixeli, procesor Qualcomm quad-core pe ARM Cortex-A5 sau pe ARM Cortex-A7, cameră de 5 Megapixeli, Android 4.4.1 KitKat.

Interesant este că rulează 4.4.1 KitKat, cea mai nouă iterație a sistemului de operare mobil powered by Google. Dezvoltarea terminalului nu a început de mult și există o șansă cât de mică să-l vedem prezentat de către Nokia.

Sursa: Evleaks.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.