Diverse

LG a prezentat în cadrul CES 2014 și două accesorii pentru fitness, pentru cei pasionați să-și monitorizeze activitățile de zi cu zi.

1. LG Lifeband Touch

LG_Lifeband Touch

Încorporează un display OLED, se poate conecta prin bluetooth / standardul 4.0 la telefoanele cu Android sau iOS, autonomie ar fi de aprox. 5 zile. Lifeband Touch include și funcția de alarmă, vibrează atunci când există o altertă sau când este setat ca alarma de dimineața etc.

Lifeband Touch poate să monitorizeze numărul de pași, caloriile arse, distanța parcursă. Afișează și ritmul cardiac în combinație cu căștile LG Heart Rate. Se conectează la telefoanele cu Android și iOS, afișează notificări legate de apelurile primite, mesaje, permite controlul volumului pentru player-ul musical.

Brățara inteligentă de la LG include un altimetru, accelerometru pe trei axe. Merge a fi activată și printr-un gest făcut din mână, fără a fi nevoie să apeși un control dedicat de pe device.

Datele preluate de către LG Lifeband Touch sunt afișate de către o aplicație dedicată a LG existentă în Google Play și App Store. Totuși, au încheiat parteneriate cu My Fitness Pal, MapMyFitness și RunKeeper, iar datele oferite de Lifeband Touch pot fi interpretate și de aceste aplicații.

Preț – 179 dolari în SUA cu disponibilitate din prima parte a lui 2014.

2. Căștile in-ear LG Heart Rate

LG Heart Rate Earphones 3

Sunt un fel de accesorii ale lui LG Lifeband Touch și monitorizează ritmul cardiac. Se conectează fără fir cu brățara inteligentă. Include tehnologia PeformTek ce măsoară ritmul cardiac și consumul maxim de oxigen.

Un medalion ce se atașează căștilor oferă conectivitate bluetooth pentru conexiunea fără fir la brățara LG Lifeband Touch.

Designul brățării LG este interesant, diferit de ce am văzut până acum. Prețul este pe măsură. Presupun că o vom găsi prin rafturile magazinelor locale din a doua parte a lui 2014.

Categorii: periferice
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.