Smartphone

Archos urmează a prezenta 2 produse Android în cadrul CES 2015: telefonul Archos 50 Diamond și tableta Archos Helium 80b. Ambele oferă conectivitate 4G și un preț situat sub 200 de dolari.

Archos Diamond – primele detalii;

Archos-50-Diamond

– display IPS de 5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;

– procesor octa-core, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare;

– cameră principală de 16 Megapixeli.

Archos Helium 80b încorporează un procesor quad-core la 1.5 GHz, iar prețul său nu trece de 150 dolari. 

Archos-Helium-80b

Mai multe detalii în zilele următoare, înainte de CES 2015 din Las Vegas.

Apreciez la Archos că oferă Android în stadiu nativ, observați din imaginile de presă că nu folosesc vreo interfață grafică pusă peste sistemul de operare conceput de către Google.

Pe de altă parte, chiar cred că un telefon de sub 200 dolari în genul lui Archos 50 Diamond este trendul pe care se va merge pe anul în curs, o democratizare a specificațiilor și date hardware oferite de telefoane de top și mid-range urmează să le vedem la device-uri cu preț mult mai ofertant. Xiaomi și restul de companii din China contribuie la realizarea acestui deziderat, discutăm mai pe larg într-un articol dedicat.

Sursa: Intomobile.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.