Diverse

Compania ce stă în spatele sticlei corning gorilla glass ce ne protejează telefoanele și tabletele a apelat la echipa Mythbustes spre a arăta beneficiile noilor tehnologii într-un mod inedit.

Știu că este un clip mai vechi, de la sfârșitul lui noiembrie 2014, dar l-am găsit de curând și-l consider interesant. Mai ales că sunt sigur că o parte din cei interesați de tehnologie au urmărit show-ul de pe Discovery de-a lungul timpului.

Sunt 2 materiale video:

Mă rog, este un material de tip publicitar, dar sunt ceva informații folositoare. Cred că în timp vom vedea o evoluție a Gorilla Glass și display-ul nu va mai ceda la intemperii.

Nu știu dacă asta se va întâmpla într-un orizont de timp apropiat, dar la ce investii sunt pe partea de R&D în domeniul telefoanelor inteligente, mă aștept la rezultate pe măsură.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.