Foto si Video

LG fură startul și anunță monitoarele pe care le va prezenta la început de 2016 în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas. 

  1. LG 34UC98 – monitor curbat de 34 inch cu aspect 21:9, conectivitate Thunderbolt, rezoluție afișată de 3440×1440 pixeli, panel IPS;
  2. LG 34UM88 – monitor convențional cu diagonala de 24 inch, aspect 21:9 și UltraWide, conectivitate Thunderbolt. A fost conceput pentru fotografi, designeri grafici și se laudă cu o reproducere fidelă a imaginilor la nivel cromatic;
  3. LG 27UD68 – monitor de 27 inch cu rezoluție Ultra HD 4K, AMD FreeSync pentru o experiență cât mai fluentă în jocuri;
  4. LG 27UD88 – un alt monitor dezvoltat de către compania sud-coreeană, diagonală de 27 inch, rezoluție Ultra HD / 4K, port UBS type C și permite încărcarea bateriei laptopului ca și cum ar fi conectat cu încărcătorul obișnuit. Laptop conectat la monitor, monitor la priză și gata, fără alte cabluri.

Declarație oficială:

Suntem întotdeauna entuziasmați să prezentăm în cadrul CES cele mai noi tehnologii și produse ale companiei. LG inovează într-un ritm constant pentru a depăși așteptările clienților prin crearea de produse cu estetică uluitoare și experieță unică pentru utilizator.”

Jang Ik-hwan, director al diviziei de monitoare, LG Electronics.

Mă aștept ca în 2016 să vedem aceste monitoare și în țara noastră, undeva din a 2-a parte a anului. Produse de top, prețuri pe măsură.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.