Hardware

Kingston a ales CES 2017 spre a prezenta stick-ul USB DataTraveler Ultimate GT ce sosește în versiuni cu 1 și 2 TB. Da, urcă la 2 TB și este considerat a fi stick-ul USB cu cea mai mare capacitate din lume. 

Specificații Kingston DataTraveler Ultimate GT;

  • variante cu 1 și 2 TB;
  • conectivitate USB 3.1 Gen. 1, dimensiuni de 72 mm x 26.94 mm x 21 mm;
  • temperatura de stocare cuprinsă între – 40 grade Celsius și + 85 grade Celsius, iar temperatura de operare între – 25 grade Celsius și + 60 grade Celsius;
  • garanție de 5 ani;
  • compatibil cu Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1, Mac OS, Linux și Chrome OS.

Ce poți stoca în 2 TB?

  • 70 de ore de conținut la rezoluție 4K;
  • 768.000 de fotografii la o rezoluție de 8 Megapixeli sau 256.000 de fotografii la o rezoluție de 24 Megapixeli.

Noul stick USB al Kingston are o carcasă metalică, iar în aliajul său a intrat și zinc, promite rezistență la șocuri. Urmează a fi disponibil comercial din februarie 2017, dar prețul local nu-l cunosc. Dimensiunile compacte și capacitatea uriașă de stocare = cost de comercializare pe măsură.

Declarație oficială:

Cu DataTraveler Ultimate GT, le punem utilizatorilor la dispoziție o nouă modalitate de stocare a datelor într-un dispozitiv foarte ușor de gestionat. Noul dispozitiv reprezintă o continuare în materie de performanță a produselor Kingston, după lansarea stick-ului USB de 1TB din 2013. Prin dublarea capacității, utilizatorii pot stoca și transporta mult mai ușor cantități și mai mari de date”, a declarat Jean Wong, Flash business manager.

Categorii: hardware

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.