Notebook

Şi Acer este prezent la CES 2018, iar în cadrul acestui mare eveniment IT a lansat noua generaţie a laptopului de gaming Acer Nitro 5. Notebook-ul este destinat jucătorilor de ocazie care caută performanțe excelente alături de un design atrăgător și modern.

Acer Nitro 5 are un display IPS FullHD de 15.6 inci ce oferă imagini strălucitoare cu detalii clare, procesoare AMD Ryzen, grafică de ultimă generație AMD Radeon RX560, până la 32 GB RAM DDR4, SSD de până la 512 GB, cameră web HD frontală, difuzoare de înaltă calitate cu tehnologie Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony, tehnologie wireless rapidă și fiabilă dual-stream 802.11ac, cât şi o multitudine de porturi, inclusiv USB Type-C, HDMI 2.0 și Gigabit Ethernet.

“Cu performanțe pentru a rula cu ușurință titlurile mainstream, Acer Nitro 5 găzduiește tehnologii esențiale pe care jucătorii de ocazie le prețuiesc cel mai mult. Am creat Nitro 5 cunoscând faptul că jucătorii își doresc specificații puternice pentru a se bucura de experiențe minunate când se află în mișcare. Noul Nitro 5 este conceput pentru a răspunde acestor nevoi și prezintă un exterior remarcabil pentru unicitate adăugată.” a declarat Jerry Hou, Director General, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc.

Acer Nitro 5 va fi disponibil în Europa din luna aprilie la preţuri ce vor porni de la 1099 euro.

Categorii: acer

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.