Notebook

Alături de Acer Nitro 5, compania taiwaneză a lansat în cadrul CES 2018 cel mai subţire notebook din lume: Acer Swift 7. Informaţiile oferite presei susţin că Acer Swift 7 are o grosime de doar 8.98 mm închis, performanţă remarcabilă ţinând cont că în această ligă joacă în general smartphone-urile.

Acer Swift 7 este construit în totalitate din aluminiu, iar dimensiunile reduse îl recomandă drept unul dintre cele mai portabile notebook-uri. Noul device aduce un display IPS de 14 inci cu rezoluţie FullHD, protecţie cu sticlă Corning Gorilla Glass şi tehnologie Acer Color Intelligence, procesor Intel Core i7 de generaţie a şaptea, 8 GB LPDDR4 RAM, 256 GB SSD, conectivitate 4G LTE (slot nanoSIM) prin intermediul Intel XMM 4G LTE, scanner de amprentă, tastatură luminată şi Windows 10 preinstalat.

Noul notebook este elegant, uşor, iar conectivitatea 4G oferă un plus de libertate utilizatorilor atunci când nu se află în aria de acoperire a unui router wireless. Acer Swift 7 va fi disponibil la comandă în Europa din luna aprilie la un preţ de pornire de 1699 euro.

Sursa: acer.com

Categorii: acer

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.