Kingston IronKey VP50C Hardware

Mai toată lumea anunță noutățile pregătie pentru CES 2023, iar Kingston nu putea sta deoparte. Noutatea majoră a producătorului de la Las Vegas este dată de introducerea primului stick de memorie pe USB-C din gama IronKey, gamă ce include produse de stocare cu criptare hardware, ce oferă o multitudine de alte caracteristici concepute pentru a proteja datele sensibile.

Kingston IronKey Vault Privacy 50C (IKVP50C) le permite utilizatorilor să-și protejeze datele împotriva atacurilor BadUSB și Brute Force. Noile dispozitive din seria IronKey Vault Privacy 50C oferă certificare FIPS 197 și criptare hardware XTS-AES pe 256 de biți. Opțiunea Multi-Password Option cu modurile Complex sau Passphrase permite utilizatorilor să aleagă un PIN numeric, o propoziție sau o listă de cuvinte, astfel încât parola să fie ușor de reținut, dar mai greu de ghicit de către ceilalți.

În cadrul CES 2023, Kingston va face următoarele demonstrații și va expune următoarele produse:
• Test de lățime de bandă cu Kingston FURY Impact DDR5 5600MT/s SODIMMs în NUC-ul Intel Raptor Canyon;
• Gameplay cu Kingston Fury Renegade și Impact DDR4 în NUC-ul Intel Serpent Canyon;
• Kingston FURY Renegade DDR5, varianta cu radiatoare albe;
• DIMM-uri Kingston Server Premier DDR5 DDR5 4800MT/s;
• Unități flash USB cu criptare hardware Kingston IronKey;
• SSD 4TB NV2 PCIe 4.0 NVMe.

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.