Retelistica

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat printr-un comunicat oficial că de astăzi, 11.09.2017, toţi pasagerii prezenţi în Gara de Nord vor beneficia de acces gratuit la reţeaua Wi-Fi a companiei.

Reţeaua oferă acoperire la casele de bilete, în sălile de aşteptare, pe peroanele centrale, cât şi în incinta magazinelor prezente în gară. Trecerea de la o zonă la alta se face automat, iar infrastructura este capabilă să funcţioneze fără probleme chiar şi la 1000 de utilizatori conectaţi simultan. Conectarea se face prin autentificarea la reţeaua Wi-Fi “CFR Infrastructură” cu nume şi adresă de e-mail sau prin logarea cu contul de Facebook.

„Prin acest serviciu implementat în Gara de Nord încercăm să ne apropiem tot mai mult de nevoile călătorilor, abordând o politică de interacţionare directă cu aşteptările lor şi să ţinem pasul cu evoluţia noilor tehnologii. Noul sistem wireless din Gara de Nord, implementat de SC Informatică Feroviară – filiala CFR SA, este gratuit şi asigură acces simultan la internet pentru minimum 1.000 de utilizatori autentificaţi” a declarat Marius Chiper, directorul general al CFR SA.

Categorii: retelistica

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.