Cred că nu am mai folosit o conexiune pe fir la laptop de la MWC Barcelona de acum câțiva ani. Funcționa mult mai stabil față de wireless-ul supraîncărcat din centrul de presă.

Primul PC îl aveam conectat pe fir la internet, dar de la primul laptop am trecut pe router și conexiune wireless.

Am ținut un micuț chestionar pe Facebook, iar concluziile trase le consider interesante.

25% dintre respondenți afirmă că laptop-ul / PC-ul sunt conectate la internet pe fir, clasic aș putea spune. Mă așteptam ca wireless-ul să fie într-un procent majoritar, dar credeam că un procent de maxim 10% ar fi în continuare pe fir și nu în regim wireless.

Cum spune cineva în comentarii: firul este fir. Probabil, stabilitatea conexiunii contează pentru destul de multe persoane, deși routerele moderne mi se par a fi destul de stabile și cu puține inflexiune în ce privește viteza conexiunii la internet.

Bineînțeles, putem extinde discuția în rubrica de comentarii.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.