Am făcut o listă cu 5 produse ce costă sub 50 lei. Unul dintre ele nu este chiar gadget, dar îl cumperi spre a strecura gadgeturile în el.

1. Căști audio in-ear Panasonic👈🖱️

Sunt o sumedenie de căști in-ear pe jack de 3.5 mm și cu preț de sub 50 lei, dar puține au și recenzii pozitive. Unul dintre aceste modele ce face excepție de la regulă aveți în linkul de mai sus. Căștile Panasonic au nota 4.62 din…, peste 250 de evaluări.

2. Ventilator RGB pentru PC; 👈🖱️

Înțeleg din descriere că este compatibil cu ASUS Aura Sync, are dimensiuni de 120×120 mm, viteză de 1200 rpm și zgomotul nu ar trece de 16 dB.

3. Bandă LED pentru TV; 👈🖱️

La un moment dat cred că am mai recomandat acest produs. Ai un efect similar cu ce oferă Philips pe smart TV-urile sale la un cost aproape infim. La pachet vine și o telecomandă cu 10 butoane, alimentarea cu energie se face prin portul USB al smart TV-ului, are o bandă dublu adezivă ce ajută în prinderea de pe spatele televizorului.

4. Dispozitiv anti-pierdere Baseus T2; 👈🖱️

Mi se pare a fi o soluție de buget la Apple AirTag sau Samsung SmartTag. Mă rog, limitele sale fiind date că funcționează în aria bluetooth (10 metri la interior, 30 metri la exterior). Bateria de 75 mAh îi aduce autonomie de 180 zile și este înlocuibilă. Este necesară aplicația Baseus Smart (iOS și Android).

5. Rucsac A+; 👈🖱️

 

Are nota 5.00 din 44 review-uri. Este conceput pentru notebook-urile de 15.6 inci.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.