Am publicat un sondaj pe pagina noastră de Facebook, iar în mai puțin timp s-au strâns destule reacții, peste așteptările mele.

Dacă intrați pe link veți descoperi că s-au strâns peste 300 de voturi și 60 de comentarii.

161 de respondenți au spus că Huawei nu mai are nicio șansă în piața de smartphone-uri, iar asta se transpune în 53.13% din voturile exprimate, iar 142 susțin că brandul chinez are toate șansele să-și revină în viitor.

Sincer, faptul că aproape 47% le mai dau o șansă mi se pare un rezultat bun pentru Huawei. Au lansat o mână de smartphone-uri în ultimii 2 ani, fără 5G, fără cele mai noi chipseturi din piață etc. Cumva, un feedback bun acumulat când își doreau să fie lideri pe segmentul smartphone-uri aș spune că a rămas.

Puteți răspunde la acest sondaj și pe site. O să contorizez statistica peste câteva zile.

 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.