Am desfășurat un chestionar pe site și aici găsiți rezultatele obținute. Am avut și un concurs, iar tragerea la sorți o găsiți în materialul de față.

Au fost strânse peste 500 de răspunsuri

  1. 88.7% dintre respondenți ar plăti suma de 150 lei în plus spre a primi un telefon cu mai mult RAM și spațiu de stocare;
  2. 69% au ales procesorul în fața display-ului.

Am pus întrebarea și pe pagina noastră de Facebook:

Au fost 96 de comentarii. 7 din 96 au fost împotrivă. Aș putea trage concluzia că 92.7% sunt de acord să plătească suma respectivă pentru mai mult RAM și stocare pe smartphone.

Marea majoritate a celor ce au lăsat un comentariu au ales procesorul sau au punctat că ambele sunt la fel de importante. Au fost și câteva mesaje în care se lăsa de înțeles că display-ul OLED contează în mod deosebit în procesul de alegere al unui telefon.

Am adunat comentariile de la cele două postări de pe Facebook + cele publicate în secțiunea comentarii de la chestionarul propriu-zis. Tragerea la sorți a fost făcută cu Random.org, iar premiul reprezentat de smartphone-ul Realme C35 se duce către Vintilă Marinică – comentariul nr. 12.

Vă mulțumesc tuturor pentru participare!

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.