Mai sunt doar câteva zile și urmează prima ediție a Unpacked pe 2023. Este evenimentul devenit cumva deja tradițional din partea Samsung în ce privește lansarea de produse noi. 

Nu o să fac un rezumat al zvonurilor legate de ceea ce urmează a fi lansat și mă axez mai degrabă pe informațiile furnizate de către compania sud-coreeană, pe planurile sale în ce privește produsele din portofoliu. 

Cred că urmăresc evenimentele Unpacked de peste 10 ani și am avut privilegiul de a participa la câteva dintre ele, în persoană. Îmi amintesc lansarea seriei Note 3 din Berlin când am avut parte de un show cu adevărat grandios, a început cu o orchestră ce interpreta o melodie ce nu avea cum să nu te impresioneze sau lansarea lui Galaxy S7 din Barcelona când pe scenă a urcat și Mark Zuckerberg, iar fiecare jurnalist din sală a putut să vizioneze conținut în VR & AR (un efort logistic considerabil, erau mii de persoane în auditoriu). 

Unpacked 2023 o să-l urmăresc alături de voi, în transmisia sa online din 1 februarie de la ora 20.00 ce se desfășoară pe  Samsung.com/ro, Samsung Newsroom România, cât și pe canalul de YouTube al Samsung.

Dr. TM Roh este președintele și șeful diviziei MX Business de la Samsung și a oferit un teaser pentru ceea ce vom descoperi împreună pe 1 februarie. Trebuie spus că MX provine de la Mobile eXperience. 

Pe 1 februarie, la Unpacked, vă vom demonstra cum inovația și sustenabilitatea pot oferi împreună o experiență premium.

Într-un moment în care mizele sunt mai mari ca niciodată, am ridicat ștacheta și am împins performanța mai departe. La Unpacked vom dezvălui cele mai puternice dispozitive mobile pe care știm deja că le vei iubi acum, dar și mult timp de acum înainte.

Sunt câteva aspecte menționate de către Dr. TM Roh: 

  1. Dispozitivele mobile sunt nucleul vieții noastre de zi cu zi, iar Samsung își dorește să livreze produse care se află în epicentrul inovației;
  2. Avem responsabilitatea de a crea o lume mai bună și trebuiesc depuse eforturi spre a obține un viitor mai echitabil și sustenabil. Samsung crede că tehnologia mobilă poate fi un catalizator în această direcție;
  3. Sistemul de camere pro-grade devine din ce în ce mai inteligent, iar asta va fi vizibil și la seria Galaxy S ce urmează a fi anunțată. Au pus accentul spre a oferi rezultate cât mai bune, indiferent de condițiile de lumină, atât la nivel de fotografii, cât și în ce privește materialele video;
  4. Galaxy S Ultra combină experiența oferită de stylus cu performanțele specifice unui astfel de produs. Ultra este punctul culminant al inovației Samsung, iar mai multe produse sub această titulatură urmează a fi lansate pe viitor. Vom descoperi ce ni s-a pregătit sub termenul Ultra și pe alte nișe;
  5. Performanța este ajutată și de inovație cu impact redus asupra mediului. Samsung și-a propus ca tehnologia sa să fie una durabilă. Noile produse au fost concepute să treacă testul timpului, din materiale mai rezistente;
  6. Samsung vrea să seteze noi standarde pentru industria în care activează;
  7. Tot ce e mai bun într-un telefon Galaxy construit pentru azi și viitor am putea spune că este aproape un motto sub care se desfășoară Unpacked 2023. 

Acum fie discuția între noi, Samsung este singurul producător Android capabil să vândă smartphone-uri premium în zeci de milioane unități. Seria Galaxy S a fost mereu pe Gadget.ro un moment în care traficul a crescut exponențial pe baza interesului existent la nivel local. Materialele legate de seria Galaxy S au generat de fiecare dată mii bune de vizualizări în câteva ore din momentul în care au fost publicate. 

Vă invit pe 1 februarie să urmărim evenimentul Unpacked pregătit de către Samsung și să discutăm cu datele oficiale pe față despre cele mai noi smartphone-uri premium de la producătorul din Coreea de Sud. 

Acest articol este susținut de către Samsung. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.