Diverse

Au lansat site-ul, iar la secțiunea Despre noi sunt informații legate de istoricul companiei (din februarie în România, dar parte a unui grup cu activități de ordinul a miliarde dolari). 

“Este o companie romaneasca cu actionariat si capital 100% chinezesc, parte a grupului Fujian HongYu  Electronic Technology Co Ltd (cu o cifra de afaceri de 3,3mld $ in 2017). Compania Black Tech Group a fost infiintata in luna februarie 2018 avand ca unic obiect de activitate – distribuitia de produse marca Xiaomi in Romania.”

Am făcut o mică căutare pe Google pentru Fujian HongYu  Electronic Technology Co Ltd, companie ce a pornit la drum în 2009. La obiect de activitate am găsit că sunt specializați în producția de LED-uri, surse de alimentare cu LED-uri, transformatoare electronice etc.

Este puțin ciudat că nu sunt prea multe rezultate / informații în dot com. Acum trebuie să le dăm credit până la proba contrară. Ofertele de început nu sunt mai bune față de ceea ce aduc shop-urile locale. Pe Facebook am văzut că pagina se numește Mi Home, dar userul este de forma xiaomi.blacktech.

Până la urmă, nu avem prezență oficială Xiaomi – precum în Spania, spre exemplu. Acolo site-ul este de forma mi.com/es, cel al Black Tech respectă un guideline similar, dar nu este găzduit pe mi.com.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.