Digi Mobil a cunoscut o adevărată explozie în perioada 2014 – 2017, iar operatorul de telecomunicații a strâns peste 3 milioane de abonați. 

Sunt două probleme majore semnalate de-a lungul timpului:

  1. Semnalul și viteza la traficul de date;
  2. Disponibilitatea smartphone-urilor în stoc.

Recunosc că sunt printre cei ce sunt mulțumiți de serviciile RCS-RDS, inclusiv Digi Mobil. Asta și pentru că este abonament secundar, stau într-un orășel cu adevărat mic, nu călătoresc în regim continuu la nivel național etc.

Mai bine să trec la subiect, pe 3 mai se organizează un eveniment de presă în care RCS-RDS alături de Ericsson România urmează să prezinte capabilitățile tehnologiei 5G, funcțiile ce asigură trecerea de la 4G spre 5G.

Din păcate, nu pot ajunge ca să am mai multe date de la sursă. Totuși, m-am gândit să strângem mai multe întrebări și să le trimitem direct spre PR-ul Digi Mobil. Secțiunea de comentarii vă aparține.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.